Selecteer een pagina

Over ons

De Redactiegasten zorgen voor online beweging. Met een nuchtere analyse, doordachte strategie en sterke content. Iedere opdracht benaderen we met een frisse blik en vol enthousiasme. Zo helpen we organisaties bij het waarmaken van hun online ambities.

Wie zijn die gasten?

Gijs van den Broek

Gijs van den Broek

Sander Willems

Sander Willems

Gijs van den Broek (1977)

Actief op het snijvlak van communicatie en creatie. Ziet overal verhalen en kansen. Soms in de gekste hoeken maar altijd inhoudelijke en relevant. Geen pur maar inhoud. Alleen ‘leuk’ is niet goed genoeg. Vraagt consequent door en zorgt zo voor richting en samenhang. Gijs zoekt en vertelt jouw verhaal.

Sander Willems (1981)

Online redacteur met energie en enthousiasme. Werkt aan verhalen die de moeite waard zijn om door te vertellen. Weet als geen ander hoe je via social media impact kunt creëren. Sander zorgt binnen een online redactie voor structuur en bewaakt het kwaliteitsniveau.

In 2014 wonnen we met Heijmans twee Duch Interactive Awards: beste corporate website en beste opdrachtgever.

In 2014 wonnen we met Heijmans twee Dutch Interactive Awards: beste corporate website en beste opdrachtgever.

Zo zorgen we voor beweging

Concept en online strategie

Effectieve communicatie vereist een goed idee. Liefst op één A4-tje; zo simpel en compact mogelijk. Het geeft richting aan alle latere online en online uitingen. Samen met jou bepalen we het centrale concept en vertalen het naar een effectieve online strategie.

Online redactie

Om te ontsnappen aan losse flodders heb je structuur nodig. Zowel op inhoud als proces. We zetten een compacte redactie op, bepalen de agenda, maken de planning en bewaken budget en kwaliteit. Zo houden we de lat hoog.

Content creatie

De Redactiegasten bedenken, maken en verspreiden eigen content. Tekst en (bewegend) beeld gaan daarbij telkens hand in hand. We schrijven zelf, briefen specialisten en werken samen aan unieke, delenswaardige verhalen.

Social media

Een goed verhaal verdient een groot publiek. Met een uitgekiende social media strategie verspreiden we jouw verhaal. We starten en monitoren online discussies en zorgen voor maximaal online e ect.

Typisch Redactiegasten…

We zoeken je op

We zijn geen bureau dat op afstand voor je werkt. We werken gewoon bij jou op locatie en vormen onderdeel van het team.

Geboren verhalenvertellers

We zien overal verhalen en kansen. Soms in de gekste hoeken maar altijd inhoudelijk, journalistiek en relevant.

Handen uit de mouwen

We lead by example. We zijn geen dozenschuivers maar maken veel content zelf. Indien nodig putten we uit ons uitgebreide netwerk specialisten.

We maken zelfredzaam

We maken de klant intrinsiek beter. We leren je zelf vissen. Door redactionele structuur ‒ zowel inhoudelijk als procesmatig ‒ en enthousiaste coaching.

Er mag gelachen worden

Humor werkt. Serieus.

Vijf bijzondere cases

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Gijs van den Broek