Selecteer een pagina

BeSense

brengt balans

Slimme sensoren halen

het beste uit je gebouw

De draadloze sensoren van BeSense meten real-time en volledig anoniem de bezetting en benutting van je gebouw. De aangescherpte positionering wordt messcherp gepresenteerd op een volledig nieuwe website. Een inspirerende brandmovie en sterke klantverhalen worden daarbij gecombineerd met duidelijke informatie.

Onze opdrachtgever:
BeSense

Onze bijdrage:
Strategie, concept, content, redactie

Ons resultaat:
Website, brandmovie

Jouw Licht op 040 responsive devices

Aangescherpt profiel

BeSense is volop in ontwikkeling. Het aantal klanten groeit en de communicatie professionaliseert. De lancering van de nieuwe website is daar een belangrijke stap in. Met een aangescherpte profilering, toegankelijke teksten en compacte presentatie.

Inspirerende brandmovie

Stel je voor, een gebouw dat met je meedenkt. Dat niet langer stil is, maar terugpraat en informatie real-time met je deelt. Bestaat zo’n gebouw? De BeSense brandmovie laat het zien binnen 1 minuut.

Hoe werkt BeSense? De brandmovie laat het zien binnen 1 minuut.

Klanten delen hun ervaringen met BeSense.

Alle info over de werking van BeSense op een pagina.

Klant aan het woord

Kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions; BeSense past bij ieder gebouw. In de klantverhalen krijgt ieder een podium om hun eigen ervaringen met BeSense te delen. Niet ‘Wij van WC-eend’ maar verhalen uit eerste hand.

Gericht op conversie

Zelf starten met BeSense? We halen de laatste twijfels weg met duidelijke argumenten om te beginnen en een laagdrempelige demo-kit.

Alles in 2 maanden

Onze rol in dit project: strategie, teksten, klantinterviews, script brandmovie en grafisch ontwerp van de website. En dat alles, van concept tot livegang, in twee maanden tijd.

Bekijk:
BeSense.nl

Bijzonder:
Van concept tot oplevering in twee maanden

Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Sander Willems

Volgende verhaal

Jouw Licht op 040

Samen aan de slag met slim licht