Selecteer een pagina

Van Oord

client magazine

Van Palmeiland

tot Afsluitdijk

Van spectaculaire Palmeilanden tot grootse windparken op zee. In het online client magazine ‘About Marine ingenuity’ vertelt waterbouwer Van Oord over hun bijzondere projecten. Redactiegasten verzorgde als hoofdredacteur diverse edities van idee tot oplevering.

Onze opdrachtgever:
Van Oord

Onze bijdrage:
Concept, content, redactie

Ons resultaat:
Online client magazine,
online jaarverslag

Jouw Licht op 040 responsive devices

About Marine ingenuity

Het online relatiemagazine verschijnt 2x per jaar en heeft wereldwijd meer dan 50.000 abonnees. Iedere editie bevat zo’n 10 artikelen over de wereld van Van Oord. Het laat zowel zien wat men doet, maar vooral ook hoe en waarom.

Van thema tot verspreiding

Als hoofdredacteur zijn we betrokken van A t/m Z. We starten met het bepalen van het centrale thema en de losse artikelen. We helpen het eigen communicatieteam bij het vinden van een creatieve insteek en de uitwerking van ieder artikel. En we begeleiden de vormgeving van het online magazine.

In de videoserie VERTICAL sessions vertellen de architecten over het designproces van VERTICAL.

Teaservideo

Abonnees worden via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van het nieuwe magazine. Met korte video’s trekken we extra aandacht op social media.

Energietransitie

Van Oord is zoveel meer dan baggeren en blubberen alleen. Ze beschermen ons tegen het immer stijgende water en bouwen grootse windparken op zee. Zo vormt Van Oord een bijzondere en onmisbare schakel binnen de energietransitie.

Online jaarverslag

Naast het online client magazine ondersteunen we Van Oord bij het online jaarverslag. Door te structureren en te visualiseren, helpen we om het papieren document te vertalen naar een online omgeving.

Samen met:
Van Oord, Maglr

Bijzonder: Magazine met +50.000 abonnees wereldwijd

Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Gijs van den Broek

Volgende verhaal

Dát maakt Van Wanrooij

Verhalen geven smoel en structuur