Selecteer een pagina

Let's go

VERTICAL

Wonen in een

verticale tuin

VERTICAL is één van de eerste woningbouwprojecten die aan Amsterdam Sloterdijk wordt toegevoegd. De communicatie richt zich op het bijzondere gebouw en de charme van een compleet eigen gebied. VERTICAL creëert een nieuw perspectief op Amsterdam Sloterdijk.

Onze opdrachtgever:
Heijmans Vastgoed

Onze bijdrage:
Briefing, strategie, concept, content, redactie

Ons resultaat:
Website, stories, video’s

Jouw Licht op 040 responsive devices

Het begint bij de briefing

Je krijgt wat je vraagt. Een goede briefing is daarom van groot belang. Deze moet informeren én inspireren. Richting geven maar niet alles dichtsmeren. Samen met Heijmans kozen we de juiste partners bij iedere opgave: van webbureau tot video en fotografie.

Van concept t/m content

De Redactiegasten zijn betrokken van A t/m Z: workshops, briefing, bureaukeuze, conceptontwikkeling, ontwerp, video, fotografie, copy, social media en PR. Als spin in ‘t web sturen we strak op inhoud en houden de lat hoog.

In de videoserie VERTICAL sessions vertellen de architecten over het designproces van VERTICAL.

Verhalen geven context aan het ontwerp en de locatie.

Verhalen zijn to-the-point en sterk visueel.

Stories geven context

Ontdek de plek aan de hand van verhalen. Tweewekelijks maken en publiceren we stories en video’s in twee talen. Zo vertellen de architecten over het designproces en geven verhalen met ‘locals’ kleur aan de omgeving. De updates brengen het laatste nieuws over het project.

Website groeit mee

Een flexibele indeling zorgt dat website blijft aansluiten bij de verschillende ontwikkelings- en verkoopfases. In de 1e fase introduceren we het gebouw. De 2e fase is meer op de woning gericht en biedt specifieke verkoopinformatie.

Teamwork

Resultaat is de som van delen. Dat zie je in het ontwerp, het resultaat van vijf Nederlandse architectenbureaus, maar ook in de communicatie. De Redactiegasten zijn ‘meewerkend voorman’: we zijn aanspreekpunt voor Heijmans, sturen partners aan en maken content.

Samen met:
Just, Kaaps, Heijmans

Bijzonder:
Betrokken van concept tot en met content

Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Gijs van den Broek

Volgende verhaal

BeSense brengt balans

Slimme sensoren halen het beste uit je gebouw