Selecteer een pagina

De Bermen

Het grootste natuurgebied

van Nederland

De bermen van onze wegen, vaarwegen en spoorlijnen beslaan een netwerk van zo’n 1.500 km². Dat is bijna 2x zo groot als de Veluwe. En toch behandelen we deze groenstroken als een soort niemandsland, of erger nog, als een publieke afvalbak. Tijd voor verandering!

Onze opdrachtgever:
Heijmans

Onze bijdrage:
Concept, vormgeving, content

Ons resultaat:
Website, infographics, corporate presentatie

Jouw Licht op 040 responsive devices

Anders kijken

Onze bermen zijn zoveel meer dan een veiligheidsstrook of publieke afvalbak. Door anders te kijken en deze stukken groen te labelen als natuur ontstaan ongelooflijk veel kansen. Zo maken we van ‘De Bermen’ het grootste natuurgebied van Nederland. 

7 pijlers

‘De Bermen’ is een initiatief van Heijmans, CSU en Renewi. De gezamenlijke visie vraagt om een integrale aanpak die rust op 7 pijlers. Wij formuleerden de uitgangspunten.

De integrale aanpak bestaat uit zeven pijlers.
De Bermen is een initiatief van Heijmans, CSU en Renewi.

Maak het visueel

We brachten de inhoud tot leven via diverse illustraties en een grote infographic. Zo worden de aanpak en de verschillende losse elementen direct duidelijk.  

Social campagne op LinkedIn

We hebben ‘De Bermen’ via een LinkedIn campagne geïntroduceerd bij een vooraf bepaalde doelgroep. Samen met de organische verspreiding resulteerde dat in een flinke exposure. 

Powerpoint

Om te zorgen dat het verhaal van ‘De Bermen’ door iedereen eenvoudig en consistent verteld kan worden, hebben we het verwerkt in een schaalbare powerpoint presentatie. Vanzelfsprekend geheel in stijl.

Samen met:
Heijmans, CSU, Renewi

Bijzonder:
Concept uitgewerkt in complete set middelen

 
Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Gijs van den Broek

Volgende verhaal

Havenkwartier Rotterdam

Kaap jij de laatste plek?