Selecteer een pagina

Havenkwartier

Rotterdam

Kaap jij

de laatste plek?

Het Havenkwartier is een bijzonder gebouw in Rotterdam met 200 woningen. Het woningaanbod is zeer divers. Dat maakt het project complex. Om kopers te interesseren voor de plek en het project maken de Redactiegasten voor verschillende doelgroepen relevante videocontent.

Onze opdrachtgever:
Heijmans

Onze bijdrage:
Concept, content, redactie

Ons resultaat:
Video’s, social content

Kaap jij de laatste plek?

Katendrecht, ook wel ‘De Kaap’ genoemd, is een gebied dat transformeert. Havenkwartier ligt in het hart van het schiereiland en is één van de laatste projecten. Het is je laatste kans is om op Katendrecht te wonen én om één van de de laatste woningen in Havenkwartier te bemachtigen. In alle uitingen gebruiken we daarom: ‘Kaap jij de laatste plek?’

Uniek sfeertje

Katendrecht is een plek met karakter en een eigen sfeer. Dat moet je zelf ervaren. In een korte sfeervideo nemen we geïnteresseerden mee door deze eigenzinnige buurt en de transformatie van het beruchte schiereiland naar een fijne woonomgeving.

Meet the architect

Don Murphy, architect en bedenker van het Havenkwartier, vertelt in een korte vierdelige serie over zijn visie achter het project. Het ontwerp, de locatie, het DNA van Katendrecht en het duurzame karakter van het Havenkwartier komen in deze serie aan bod.

Woningaanbod uitgelicht

In het Havenkwartier valt veel te kiezen; van herenhuizen tot penthouses en van stadswoningen tot appartementen. Bijna iedere woning is uniek. Om de diversiteit te tonen maken we gedurende het verkooptraject video’s van uitgelichte woningtypen.

Rendement uit content

We denken vooral vanuit verspreiding, met de website als middelpunt. Van iedere video maken we unieke social content. Deze wordt door Heijmans met betaalde online campagnes binnen de juiste doelgroepen verspreid. Zo halen we maximaal rendement uit iedere video.

Bijzonder:
Langdurige betrokkenheid bij contentcreatie

 
Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Sander Willems

Volgende verhaal

Essent Wooneffect

Stap voor stap verduurzamen