Selecteer een pagina

Greenville

Utrecht

Structuur

in contentcreatie

Greenville is een bijzonder gebouw met 123 verschillende woningen in Utrecht. Ontworpen door drie architecten, duurzaam en met een stijlvolle terrasvorm. Om het project extra te laten ‘shinen’ maken de Redactiegasten relevante content over het gebouw en de locatie.

Onze opdrachtgever:
Heijmans Vastgoed

Onze bijdrage:
Concept, content, redactie

Ons resultaat:
Stories, nieuwsbrief, social content

Jouw Licht op 040 responsive devices

Van commercieel naar relevant

Natuurlijk, het verkopen van woningen is een commerciële aangelegenheid. Maar er valt zoveel meer te vertellen dan prijs en m². Naast commerciële uitingen vertellen we ook verhalen; persoonlijk en relevant.

Continu in beeld

Het doel is simpel: houd kopers en geïnteresseerden tijdens de verkoopperiode én de bouw op de hoogte. Een redactieoverleg en het werken met een contentplanning geven structuur. Als spin in ‘t web sturen we strak op planning en inhoud. 

Verhalen geven context aan het ontwerp en de locatie.

Social stories tonen het gebouw en het gebied.

Stories geven context

Ontdek het gebouw aan de hand van verhalen. Hoe wordt Greenville gebouwd? Wat is er te doen in Leidsche Rijn? Wie zijn de nieuwe bewoners? Mensen van Heijmans, kopers en buurtbewoners geven het project kleur.

Rendement uit content

We denken vooral vanuit verspreiding, met de website als middelpunt. Voor ieder verhaal maken we unieke social content voor onze doelgroep. Fotografie en video worden hergebruikt binnen onze social formats. Zo halen we maximaal rendement uit iedere foto of video.

Ontdek het met de fiets

Veel kopers komen niet uit de buurt. Daarom bedachten we een manier om mensen naar de bouwlocatie in Leidsche Rijn te halen en de omgeving te ontdekken. Hoe? Door twee stadsfietsen met fietsroutes aan te bieden. Buurt en bouw verkennen in één klap!

Samen met:
Heijmans, Rogier Boogaard Fotografie

Bijzonder:
Langdurige betrokkenheid bij contentcreatie

Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Sander Willems

Volgende verhaal

Let’s go VERTICAL!

Wonen in een verticale tuin