Selecteer een pagina

Opening

Timmerhuis

Ontdek het Timmerhuis

van -3 tot +59 meter

In het hart van Rotterdam staat een nieuw icoon: het Timmerhuis. Een multifunctioneel gebouw met kantoren, appartementen, winkels, horeca en zelfs een museum. Vlak voor de officiële opening krijgt het grote publiek een sneak-preview via een speciale mini-website.

Onze opdrachtgever:
Heijmans

Onze bijdrage:
Strategie, content, social

Ons resultaat:
Extra aandacht voor rol Heijmans

Van -3 tot +59 meter

Stap in de lift en ontdek het Timmerhuis van parkeergarage tot penthouse. Op zes verdiepingen staan we stil bij de verschillende functies en gebruikers van het gebouw. Bekijk de staalconstructie in de centrale hal. Zie hoe oudbouw en nieuwbouw versmelten. Geniet van het fenomenale uitzicht.

Timmerhuis teamwork

Het Timmerhuis is een samenwerking van diverse partners: gemeente Rotterdam, OMA, BMW, Museum Rotterdam, Heijmans. Dat zie je terug in de website. Betrokkenen tonen hun bijdrage aan ‘de wolk van glas en staal’.

Van parkeergarage tot penthouse. Het Timmerhuis wordt van top tot teen doorgelicht.

Content + context = impact

De opening van een icoon als het Timmerhuis trekt de aandacht van een groot publiek. Rotterdammers willen binnen kijken, achter het bouwhek. Door de website net voorafgaand aan de opening te lanceren, profiteren we maximaal van de aandacht en interesse.

Dikke likes op Instagram

Tijdens de opening trekt een opvallende advertentie op Instagram extra aandacht naar de website. De advertentie scoort bijna 2000 likes in de regio Rotterdam.

Van -3 tot +59 meter: de zes verdiepingen van het Timmerhuis.

Voor Instagram maakte we een speciale advertentie.

Koppeling met Heijmans

De website is gekoppeld aan verdiepende artikelen op heijmans.nl. Zo is er evenredige aandacht voor alle partners en kan de website compact blijven.

Bekijk de website:
Heijmans.nl/timmerhuis

 

 

Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Sander Willems

Volgende verhaal

Bouwen aan Heijmans.nl

Van stenenstapelaar naar innovatieve bouwer