Selecteer een pagina

Wassen als

het waait

Een slim

voorleesboek

Veel bedrijven verduurzamen. Zo ook bouwbedrijf Heijmans. Maar hoe voorkom je dat men moet luisteren naar ‘weer zo’n duurzaam verhaal’? Door het te laten ervaren met een voorleesboek! Zo raak je medewerkers in het hoofd én het hart.

Onze opdrachtgever:
Heijmans

Onze bijdrage:
Concept, vormgeving, copy

Ons resultaat:
Kinderboek opgenomen in kerstpakket

Jouw Licht op 040 responsive devices

Een slim verhaal

Het voorleesboek ‘Wassen als het waait’ vertelt het verhaal van Bink. Een pienter kind dat via een doorgedraaide wasmachine in een andere wereld belandt. Daar ontmoet hij Fossil en leert dat energie niet zomaar uit de lucht valt. Samen verzinnen ze slimme oplossingen.

Van schets tot kerstpakket

Alle medewerkers kregen het voorleesboek via het kerstpakket. Als extra attentie naast de gebruikelijke blijken van dank. Wij bedachten het concept, verzorgden de illustraties, copy en opmaak.

Dubbele doelgroep

Door het boekje voor te lezen aan je eigen kind, komt het verhaal nog sterker binnen. Het maakt Heijmans medewerkers nogmaals extra bewust van het belang van een duurzame wereld. Een belang dat generaties overstijgt.

De kracht van verhalen

Feiten informeren, verhalen verleiden. Dat geldt voor jong en oud, man of vrouw. Want hoewel we de feiten kennen en de boodschap begrijpen, blijft het een hele kunst om mensen écht te raken. Zodat we niet alleen weten, maar ook handelen.

Bekijk:
heijmans.nl

Samen met:
Jorn Schakenraad

Bijzonder:
Betrokken van idee t/m drukwerk

Deel dit verhaal

Meer weten over onze aanpak?
Bel of mail Gijs van den Broek

Volgende verhaal

Bouwen aan Heijmans.nl

Van stenenstapelaar naar innovatieve bouwer